1000 Kişiye İş İmkanı | Burdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur HaberleriBurdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur Haberleri 1000 Kişiye İş İmkanı | Burdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur HaberleriBurdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur Haberleri
hava Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 32,3724 %% 0.16
EURO 34,9785 %% -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 %% 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 %% 0,22
BITCOIN 2.277.631 %0.436
SON DAKİKA

1000 Kişiye İş İmkanı

Son Güncelleme :

09 Eylül 2014 - 10:59

1000 Kişiye İş İmkanı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik;”Toplum Yararına Program çerçevesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK ile yapılan görüşmeler sonucunda Burdur ilimize 1000 kişilik kontenjan ayrılmıştır” dedi.

 
İŞ ALANLARI
 
Toplum Yararına Program’da seçilen kişiler; Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda çevre düzenlemesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda bakım onarım ve temizlik işleri yapılması, Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri, Vadi ve dere ıslahı ve Erozyon engelleme işlerinde çalışacaklardır.
 
KURA ÇEKİLECEK
 
Toplum Yararına Program’da çalışacak kişiler İşkur İl Müdürlüğü bünyesinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura yöntemi ile belirlenmektedir. Ayrıca %20’lik bir kontenjan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kayıtlı bulunan, hiçbir sosyal güvencesi olmayan kişilerde yararlanmaktadır.
 
İŞKUR DUYURACAK
 
Milletvekili Özçelik; ”geçen dönemde Burdurumuza 1000 kişilik kontenjan ayrılmış, 9 ay boyunca vatandaşlarımız istihdam edilmişti. Yeni yapılan çalışmada da 600 kişilik kontenjan ayrılmış olmasına rağmen Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Burdurumuzun kontenjanı 400 daha artırılarak 1000 kişi olmuştur. İşkur tarafından önümüzdeki günlerde duyuruları yapılacak olan Toplum Yararına Program için noter huzurunda kura çekimleri yapılacaktır. Önceki dönem kura çekimlerinde Hali vakti yerinde olan, sigortalı olarak bir işte çalışan, kollarında bilezikleri olan vatandaşlarımızı gördük. Gerçek ihtiyaç sahibi olan garibanların hakkını yememek için bu durumdaki vatandaşlarımızın başvuruda bulunmamalarını özellikle istirham ediyorum” dedi.
 
GEREKEN BAŞVURU ŞARTLARI
 
Toplum Yararına Program’da çalışmak için başvuru yapacakların; Kuruma kayıtlı işsiz olması, 18 yaşını tamamlamış, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç), Toplum Yararına Program’dan yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

türk porno

----- REKLAM -----