Burdur’da 1 Mayıs | Burdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur HaberleriBurdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur Haberleri Burdur’da 1 Mayıs | Burdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur HaberleriBurdurweb, Burdur Haber, Güncel Burdur Haberleri
hava 19° Orta
DOLAR 32,3786 %% 0.16
EURO 34,9653 %% -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 %% 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 %% 0,22
BITCOIN 2.263.167 %-1.161
SON DAKİKA

Burdur’da 1 Mayıs

Son Güncelleme :

01 Mayıs 2015 - 17:34

Burdur’da 1 Mayıs

Burdur’da 1 Mayıs İşçi Bayramı halay çekilerek kutlandı.

 
Köprübaşında toplanan CHP, Eğitim-Sen, Eğitim İş, Disk Genel İş ve HDP’ye mensup yaklaşık 750 kişilik grup Cumhuriyet Meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü.
 
GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Burdur Emniyeti’nden yaklaşık 300 kişilik polis ekibi Cumhuriyet Meydanı’nı çembere aldı. Geniş güvelik önlemlerinin yaşandığı 1 Mayıs etkinliğinde emniyet ekipleri tarafından vatandaşlar üzerileri aranarak etkinlikn alanına alındı.
 
Burdur'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı (1)
 
Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından kutlamaya katılanlar sloganlar attı. Hep bir ağızdan 1 Mayıs Marşını söyledi. Kutlama komitesi adına Eğitim Sen Şube Sekreteri Şeniz Şener bir konuşma yaptı. Şener “bizim bir hayalimiz var insanca, kardeşce, özgürce yaşayacağımız bir ülke istiyoruz. Bizi yönetenlerinde bir amacı var; ülkeyi anonim şirket gibi yönetmek. Bunun için önümüzdeki seçimlerde bize 400 vekil verin diyorlar. Bu ülke yıllardır şirket gibi yönetiliyor. Sermaye büyüyor, bir avuç mutlu azınlığın serveti büyüyor.” dedi.
 
Şener “Türkiye’de milyonlarca işçi açlık sınırının altındaki asgari ücretle yaşamaya mahkum edildi. Taşeron çalıştırma başta olmak üzere güvencesiz çalışma alabildiğince yaygınlaşıyor. Güvencesizlik emeği ile geçinen herkesin ortak sorunu “ ifadelerini kullandı.
 
Konuşmanın ardından kutlamaya katılanlar halay çekti ve olaysız bir şekilde dağıldı.
 
İŞTE BURDUR’DA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMALARI VİDEO HABER
 

 
İŞTE BURDUR’DA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMALARI FOTO GALERİ
 

türk porno

----- REKLAM -----