Başkan Mutlu, Bucak halkına seslendi « Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika, Başkan Mutlu, Bucak halkına seslendi « Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika,
hava 17° Orta
DOLAR 32,2053 %% -0.22
EURO 35,1156 %% -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 %% 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 %% 1,40
BITCOIN 66.955,63 %-0.105
SON DAKİKA

Başkan Mutlu, Bucak halkına seslendi

Son Güncelleme :

25 Ekim 2016 - 12:07

Başkan Mutlu, Bucak halkına seslendi

Dün Bucak Belediyesi’nden ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan Bucak Belediye Başkanı, savcılık tarafından ifadesinin ardından adliyeye getirilerek mahkemeye çıkarılmıştı.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tutuklama kararının ardından Adliye önünde bulunan vatandaşlara kısa bir açıklamada bulunarak, halkın sakin olması gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yüce adalete güvendiğinin altını çizerek, suçsuz olduğunu belirtti. Kısa konuşmasında Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; “Bucak halkımızın sakin olmasını istiyorum. Bu güne kadar Bucak Halkı için canla başla çalıştım. Hiçbir terör örgütüne üyeliğim yok. Haram lokma boğazımızdan geçmedi, Belediyemiz açısından da haram helale çok dikkat ettim. Bu süreçte bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Ben suçsuzum, Yüce Türk Adaletine güveniyorum, Allah’ın adaletine inanıyorum. Ümit ediyorum gerçekler en kısa zamanda ortaya çıkacaktır.”dedi.

Belediye Başkanının kısa konuşmasının ardından orada bulunanlar Başkanı göz yaşları içinde uğurladılar.

Kaynak: Bucakhaberleri

----- REKLAM -----