Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni adresine taşındıBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni adresine taşındıBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika
hava 26° Orta
DOLAR 32,3822 %% -0.13
EURO 34,7867 %% -0.07
GRAM ALTIN 2.412,49 %% -0,93
ÇEYREK A. 3.944,42 %% -0,93
BITCOIN 61.616,50 %-1.448
SON DAKİKA

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni adresine taşındı

Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 17:47

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni adresine taşındı

Burdur Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği’nin 28 Mayıs’ta yapılan Olağan Genel Kurulun ardından seçimi kazanan yeni Başkan Metin Sipahi, oda hizmet binasını mevcut adresinden taşıdı.

Daha önceden kooperatifin kiracı olarak Gazi Caddesi’ndeki binada hizmet veren Burdur Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği, İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’ndeki 4 kattan oluşan yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Gelişmekte olan caddelerden biri olan İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’nde geniş ve ferah bir binada otopark sıkıntısı olmayan bir noktada hizmet vermeye başlayan Burdur Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği’nde ekibiyle yeni göreve başlayan Başkan Metin Sipahi, Burdurweb’e açıklamada bulundu.

İŞTE BAŞKAN SİPAHİ’Nİ AÇIKLAMALARI burdurwebTV’ de

ESNAFIMIZI BEKLİYORUZ

Başkan Metin Sipahi, “28.05.2018 tarihinde seçimli genel kurulumuzda ben, yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulundan oluşan arkadaşlarımızla gerçekleştirmiş olduğumuz seçimden başarılı çıktık. Mazbata teslimi döneminden sonra kendi birlik binamızın olmamasından dolayı esnafımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için yeni binamıza taşındık.  Yeni binamız İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’nde Hızır İlyas Camisi’nin yanında bulunmakta. Binamız 4 katlı. Esnafımıza çalışma yeri, başkanlık makamı, müdüriyet, alt katlarında arşiv odaları, toplantı salonumuz ve yine depolarımız var.  Binamız İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi’nde otopark sıkıntısı bulunmayan, esnafımızın kolayca girip çıkabileceği, her zaman hizmet görebileceği bir caddede. Bütün Burdur esnafımızı birliğimize bekliyoruz” Dedi.

 

----- REKLAM -----