Vali Hasan Şıldak’tan Çavdır çıkarmasıBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika Vali Hasan Şıldak’tan Çavdır çıkarmasıBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika
hava 16° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,3696 %% -0.06
EURO 34,6111 %% -0.09
GRAM ALTIN 2.381,59 %% 0,06
ÇEYREK A. 3.893,90 %% 0,06
BITCOIN 60.187,07 %-4.701
SON DAKİKA

Vali Hasan Şıldak’tan Çavdır çıkarması

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2018 - 8:45

Vali Hasan Şıldak’tan Çavdır çıkarması

Vali Hasan Şıldak, ilçe programları kapsamında Çavdır İlçesine ziyarette bulundu.

Göreve başlayışının ardından İlçeleri daha yakından tanıma adına yerinde gerçekleştirdiği çalışma ziyaretlerini Çavdır İlçesiyle tamamlayan Vali Hasan Şıldak, programına Kaymakamlık ziyaretiyle başladı. Programının devamında Belediye Başkanı Mustafa Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Vali Hasan Şıldak toplantı sonrası Çavdır Hükümet Konağı inşaatı ve yapımı tamamlanan Çavdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında incelemelerde bulundu. İlçeden ayrılmadan Çavdır – Gölhisar döner kavşağında, ışık ihlali kaynaklı meydana gelen kazaların önüne geçilmesine yönelik neler yapılabileceği ile ilgili yerinde incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Hasan Şıldak Çavdır İlçe Değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, “Çavdır ilçemize ikinci ziyaretimiz. Geçtiğimiz hafta Söğüt Belediyesi tarafından 15’incisi gerçekleşen Domates ve Kültür Festivalinin açılışına iştirak etmiştik. Çavdır ilçemizde, ilimizin önemli ilçelerinden bir tanesi. Görebildiğimiz kadarıyla ve bugün Belediye Başkanımızın yaptığı bilgilendirme neticesinde ifade edebiliriz ki, öz kültürümüzün çok özel öğelerini, unsurlarını kendinde ve bunu yaşatmada da başarılı olan bir ilçemiz. İnsan yapısıyla halk oyunlarıyla, folkloruyla, türküleriyle, tarihimizden süzülmüş bir gelenek itibariyle de hala canlı tutulan bu yapısıyla hepimize güzel bir örnek sunuyor. Yine son yıllarda yaptığı atılımla, özellikle Söğüt Beldesi başta olmak üzere Çavdır merkezde ve köylerdeki gelişmekte olan domates seracılığı faaliyetleriyle öne çıkan tarımsal yapısı itibariyle çok önemli bir potansiyele sahip.”Dedi.

----- REKLAM -----