Döğer’den Kutlama Mesajı |Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika, Döğer’den Kutlama Mesajı |Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika,
hava
DOLAR 32,3723 %% -0.35
EURO 34,6863 %% -0.37
GRAM ALTIN 2.386,41 %% -1,50
ÇEYREK A. 3.901,78 %% -1,50
BITCOIN 58.585,51 %1.787
SON DAKİKA

Döğer’den Kutlama Mesajı

Son Güncelleme :

09 Eylül 2014 - 11:34

Döğer’den Kutlama Mesajı

CHP Burdur Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Döğre yazılı olarak CHP’nin 91. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

CHP, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Devrimcilik ilkesiyle 9 Eylül 1923 tarihinde Cumhuriyet Halk Fırkası olarak kurulmuş 1935 yılında ise Cumhuriyet Halk Partisi adını almıştır.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Ulu Önder Atatürk’ün ‘Özgürlük Ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir’ ve İnönü’nün ‘Namuslularda en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır’ ilkesiyle doğmuştur.
 
Hukuk ve eğitim alanında çağdaş reformlar yapmış, sanayinin kurulmasına, ekonominin gelişmesine öncülük etmiştir. Çağdaş Sosyal Demokrasinin Evrensel değerleri olan Özgürlük, Eşitlik, İnsan Hakları ve Kadın hareketinin gelişimi için yoğun mücadele vermiştir. Savaşsız, sınıfsız, sömürüsüz başka bir dünya özlemiyle Sosyalist Enternasyonel’de yerini almıştır.
 
Emperyalist düzenin ve sömürge zihniyetinin yıkamadığı tek kale olarak ülkemizde yaşanan yoğun karalama faaliyetlerine rağmen mücadelemiz devam etmektedir. CHP hiçbir zaman sistemin ve emperyalistlerin maşası olmamış ve olmayacaktır. Aksine ‘ezilenlerin ve halkın partisi’ olarak halkımızı kucaklamaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerimiz partimizin kuruluş yıl dönümünü kutlar tüm Burdurlulara saygı ve sevgilerimi sunarım.
 
Ahmet DÖĞER
CHP İL GENÇ. KOLL. BAŞK.

türk porno

----- REKLAM -----