Başkan Mutlu: ”Yaşlılarımızın yanındayız”Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika Başkan Mutlu: ”Yaşlılarımızın yanındayız”Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika
hava
DOLAR 32,4198 %% -0.07
EURO 34,8389 %% -0.05
GRAM ALTIN 2.433,53 %% -0,06
ÇEYREK A. 3.978,83 %% -0,06
BITCOIN 63.998,00 %1.295
SON DAKİKA

Başkan Mutlu: ”Yaşlılarımızın yanındayız”

Son Güncelleme :

01 Ekim 2015 - 18:07

Başkan Mutlu: ”Yaşlılarımızın yanındayız”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Bucak Sosyal Hizmet Merkezinin düzenlediği Bucak Belediyesinin organizasyonluğunu yaptığı etkinlikte, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Bucak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fikret Dutlu ve kurum çalışanları Yenimahalle Parkı Yaşam Evi’nde yapılan kahvaltıda yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, yaşlılara saygı ve sevgi içerinde sahip çıkılması gerektiğini belirterek “Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden yararlanmayan toplumun atıl kalmaya mahkûm olacağına inanan, geleneğine ve kültürüne sahip çıkan bir milletiz. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.” dedi. Göreve başladığı günden itibaren yaşlılarımızın yalnız bir gün değil, yılın her günü yanlarında olduğunu vurgulayan Mutlu, “Bir toplumun hafızası olan, geçmişten günümüze bilgi paylaşımını sağlayan, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden yaşlılarımızın ikinci baharlarında sağlık huzur ve refah içerisinde yaşamalarına yönelik çaba ve gayretlerimizin devam edeceğini belirtmek isterim. Bu duygularla; yaşlılarımızın bu özel gününü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek, en derin saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Süleyman Mutlu-Yaşlılar Günü

Bucak Kaymakamı İsmail Bayata ise yaptığı açıklamada “Sizler bizim tecrübeniz, hayat bilginizle başımızın tacısınız. Aynı zamanda ülkemizin bir gerçeği de yıllardır genç nüfusumuzla övündük ancak bugün nüfusumuz yaşlanıyor. Bir devletin onuru yaşlılarına gösterdiği saygıyla ilgiyle ölçülür. Dolayısıyla önümüzdeki yıllarda gerek devletimiz gerek yerel yönetimlerin ve bizim size vereceğimiz önem artacak ve artmak zorunda. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Bu vesileyle “Dünya Yaşlılar Günü”nü kutlar. Sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim.”dedi.

Bucak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fikret Dutlu’da etkinlilte bir konuşma yaptı

----- REKLAM -----