Başkan Ali Ulusoy’dan hem mücadele hem de hizmet | Burdurweb, Burdur Haber, Son DakikaBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika Başkan Ali Ulusoy’dan hem mücadele hem de hizmet | Burdurweb, Burdur Haber, Son DakikaBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika
hava 14° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,4640 %% 0.07
EURO 34,8868 %% 0.37
GRAM ALTIN 2.433,71 %% -0,20
ÇEYREK A. 3.979,12 %% -0,20
BITCOIN 62.126,01 %-2.739
SON DAKİKA

Başkan Ali Ulusoy’dan hem mücadele hem de hizmet

Son Güncelleme :

18 Nisan 2020 - 20:27

Başkan Ali Ulusoy’dan hem mücadele hem de hizmet

Ağlasun’da koronavirüs çalışmaları kapsamında bir yandan ilçede dezenfekte çalışmaları yapılırken, diğer yandan da Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy hizmet çalışmalarını sürdürüyor.

Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy: “İçinde bulunduğumuz salgın ile mücadelemiz tüm kararlılığı ile devam ederken aynı zamanda rutin işlerimizi de yapmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarında ilçemizde artış gösteren sinek, sivrisinek, karasinek, pire ve kene ye karşı larva ve uçkun İlaçlamamızı tüm cadde, sokaklarda bugün gerçekleştirdik. Aynı zamanda talepte bulunan vatandaşlarımızın ahır ve avlulalarında da ilaçlama yaptık. Bu anlamdaki çalışmalarımızı da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”Dedi.

İlaçlamaların yanı sıra Ağlasun’un güzelleşmesi için çalışmalar da sürüyor. Covid-19’un bir çok yeniliğe gelişime engel olduğu bu zamanlarda Başkan Ulusoy, “İlçemizin adını yeşiliyle her türlü güzelliği ile farklı yapmaya çalıştığımız tüm projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Her türlü zorluklara rağmen iş başına gelir gelmez orta refüjümüzü Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile beraber peyzaj çalışması yapılmıştı. Peyzaj çalışmalarının akabinde orta refüje gül dikimini tamamladık. Şimdi de orta refüjün kenarlarındaki 2200 metre uzunluğundaki iki taraftaki kaldırımlara ıhlamurlarımızı diktik. Artık Yeşil Ağlasun umuz ıhlamur, gül ve lavanta kokacak.Tüm bu çalışmalarda emeği geçen Belediye çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Her şey Güzel İlçemiz için.”Dedi.

----- REKLAM -----