2014 Yılının Boş Zamanları… | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber 2014 Yılının Boş Zamanları… | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN 2.438,67 %% 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 %% 0,10
BITCOIN 63.573,42 %1.427
SON DAKİKA

2014 Yılının Boş Zamanları…

Son Güncelleme :

30 Aralık 2013 - 10:30

2014 Yılının Boş Zamanları…

Şu anda “Boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?” Cevaplarınızı şimdiden duyar gibiyim. ” Sinemaya gitmek, Tiyatroya gitmek, Kitap okumak” anketimizin üst sıralarında yer alacağına inanıyorum.

 

Ben boş zamanlarımda uyuyorum desem inanır mısınız? Kitap okumak, tiyatroya gitmek, sinemaya gitmek boş zamanları doldurmak için değil! Tiyatro zaten kısıtlı olduğu için bilet bulmak zordur. Kitap okumak belkide en rahat yapacağımız etkinliklerden biri diye düşünüyorum. Eğer kitap alma imkânımız yoksa rahatlıkla bir arkadaşımızdan alabileceğimiz gibi 2. el dediğimiz kitaplardan temin edilebilir.

Belkide benim için önemli bir sanatlardan biride sinema sanatı olduğunu söyleyebilirim. Bugüne kadar iki filmde ve bir kaç dizide oynadığımdan dolayı sinema sanatına çok ilgim var. Eğer sinemaya gidecekseniz. Filmin afişine bakarak değil. Belki bir kaç hafta önceden merak ettiğiniz film hakkında bilgiler toplayabilir. İnternet ortamında bulacağınız film ile ilgili yorum ve fragmanları izleyerek doğru filmi seçebilirsiniz.

2014 yılınızın boş zamanlarının dolu dolu geçmesi dileklerimle

Bülent Vural
@bulentvural

----- REKLAM -----