Blurosso ‘da dondurma sezonu bitmiyorBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika Blurosso ‘da dondurma sezonu bitmiyorBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika
hava 13° Orta
DOLAR 32,4849 %% 0.12
EURO 34,8018 %% -0.1
GRAM ALTIN 2.424,21 %% -0,45
ÇEYREK A. 3.963,59 %% -0,45
BITCOIN 63.190,01 %1.686
SON DAKİKA

Blurosso ‘da dondurma sezonu bitmiyor

Son Güncelleme :

06 Ekim 2020 - 17:36

Blurosso ‘da dondurma sezonu bitmiyor

DONDURMAYA DEVAM

23 Nisan 2020 tarihinde Burdur merkez Kışla Caddesi (A101 market karşısında) adresinde hizmete başlayan Blurosso Dondurma ve Tatlı Dükkanında yaz ayındaki sunduğu hizmet kışın da sürecek.

KIŞIN DA DONDURMA ALABİLECEKSİNİZ

25 çeşit dondurma seçeneğiyle birbirinden leziz dondurmaları bir araya getirerek farkını ortaya koyan Blurosso Dondurma, dondurma sezonu bitirmeyip ekim, kasım, aralık ve ocak ayında da dondurma satışını sürdürecek.

Kışın da dondurma yenilebileceği uzmanlar tarafından vurgulanırken, yaz ayında büyük beğeni toplayarak Burdur’da leziz ve kaliteli dondurmayı hizmete sunan Blurosso Dondurma, kış ayının da vazgeçilmez lezzeti olacak.

MEYVELİ, KURU YEMİŞLİ, SAKIZLI, KARAMELLİ VE ÇİKOLATALI ÇEŞİTLER

Çilekli, mandalinalı, limon, nane, vişne, muz, karadut, kavun ve mango gibi meyveli tatlar başta olmak üzere kaymaklı, bitter çikolatalı, bal bademli, sade çikolatalı, vaniyalı, antep fıstıklı, hindistan cevizli, karamelli, sakızlı, cappucinolu, çilolata karadut, kaymak çikolata, dondurma çeşitleri yer alırken, meyve şöleni, bubble gum ve blue sky isimli farklı özel lezzetli dondurma çeşitleri de bulunuyor. Ayrıca sade, antep fıstıklı ve kakaolu maraş dondurma çeşitleri de Maraş dondurma severleri hitap ediyor.

İTALYAN USULÜ DONDURMA

Blurosso Dondurma, İtalyan tarifiyle hazırlanmış leziz bir dondurma çeşidi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yenildikten sonra içerisindeki tadı alabildiğiniz bu dondurma çeşidinde ağızda süt kokusu veya tadı bırakmıyor.

ARAYIN DONDURMA EVİNİZE GELSİN

Blurosso Dondurma, dileyen müşterilerine paket servisi hizmeti veriyor. Burdur merkezdeki tüm noktalara dondurma getiriyor.Evinize dondurma getirmemizi istiyorsanız, tek yapmanız gereken 0538 775 52 07 nolu gsm numarasını arayarak sipariş vermek. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz.

----- REKLAM -----