Ercengiz’den Özçelik’e TavsiyeBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika Ercengiz’den Özçelik’e TavsiyeBurdurweb, Burdur Haber, Son Dakika
hava
DOLAR 32,4198 %% -0.07
EURO 34,8389 %% -0.05
GRAM ALTIN 2.433,53 %% -0,06
ÇEYREK A. 3.978,83 %% -0,06
BITCOIN 63.998,00 %1.295
SON DAKİKA

Ercengiz’den Özçelik’e Tavsiye

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2014 - 22:15

Ercengiz’den Özçelik’e Tavsiye

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in facebook hesabından yaptığı gönderiye ilişkin basın açıklaması yayınladı. Milletvekili Özçelik’in ”Ne yapmalıyım bilemiyorum” ifadesine Başkan Ercengiz “Ne yapalım bilmiyorum” diyen Sayın Milletvekilimize kentin sorunlarına sahip çıkmasını ve ortak hareket etmesini tavsiye etti.

 

İŞTE ERCENGİZ’İN BASIN AÇIKLAMASI:
 
Göreve geldiğimiz günden itibaren Burdur’un sorunlarını işleyiş problemlerine, aksayan yönlerine çareler aramakta ve bir yandan da çözümlerini icra etmekteyiz. Gündem yaratıldığı için üzerine konuşmak istediğim konu Menderes Mahallesi hemzemin geçit problemidir.
 
30 Mart’tan buyana TCDD ile ortak çalışma içerisindeyiz. TCDD’nin işleyişine ve güzergah kurallarına göre bu bölgede hemzemin geçit yapılması imkansızdır. Ekibimizle birlikte burada alt geçit projesini hazırladık. Güzergahları belirledik. Maliyet hesaplarını yaptık. Zemin etütleriyle birlikte önümüzdeki hafta içerisinde DDY Bölge Müdürlüğü’ne proje ulaştırılacaktır.
 
Sayın Milletvekili 8 ay önce alt geçit projesini kiminle hazırlamış, aklına böyle bir şey gelmiş mi merak ediyorum doğrusu? Çünkü alt geçit projesi tamamıyla bizim düşüncemizdir.
 
Bugüne kadar proje üretmediğimizi söyleyen Sayın Milletvekili, yine her zaman yaptığı gibi kendisine mikrofon uzatıldığında eksik ve yetersiz bilgiyle açıklama yapmıştır. Oysaki o alandaki yaptığımız çalışmalara, başta Fatih Camii cemaati olmak üzere tüm mahalle sakinleri tanıktır.
 
Zaten projeye başlayacağımızın sinyalini oraya konulan 60 kamyon dolgu malzemesini yerinden kaldırarak yapmış olduk. Menderes Mahallesi yönünden kotu tamamladık. Önümüzdeki günlerde proje onaylandığında en kısa sürede alt geçit projesini tamamlayarak mahallelimizin bu ulaşım sıkıntısını çözmüş olacağız.
 
Temennim o ki, Sayın Milletvekilimiz yeni kabinede yer alarak özellikte Ulaştırma Bakanı olmasını cenab-ı haktan niyaz eder, kentimizin AKP döneminde kaldırılan demir yolu ile yolcu taşıma sorununu hızlı trenle çözmesini yürekten temenni ederim.
 
“Ne yapalım bilmiyorum” diyen Sayın Milletvekilimize kentin sorunlarına sahip çıkmasını ve ortak hareket etmesini tavsiye ediyorum.
 
”ÖZÇELİK NE DEMİŞTİ?”
 
MENDERES MAHALLESİ DEMİR YOLLARI ARABALI ALT GEÇİDİ
 
30 Mart Yerel Seçimlerinden 8 Ay Öncesi Afyonkarahisar Devlet Demir Yolları Bölge Müdürünü Ve Yol Bakım Şube Müdürünü Burdurumuza davet ettim.Yeni açılan geçit ve kavşak nedeniyle 40 yıldır kullanılan hemzemin geçit kapatılmıştı.Mahallelinin istekleri doğrultusunda yeni geçit güzargahlarını bölge müdürümüzle değerlendirdik.Sonuçta Fatih Cami’nin ilerisinde kotunda tuttuğu ve yolun da müsait olduğu alanda ALT GEÇİT yapılmasına karar verilmiştir.Seçim öncesi Burdur Belediyesi Projeyi çizecek ve bölgeye gönderince çalışmalara başlanacaktı.Nedense Burdur Belediyesi ilgili personeller bir çok defa söylenmesine rağmen bu projeyle ilgilenmedi ve çizmediler.Seçim bitti yeni dönem başladı hala ALT GEÇİT Projesi çizilmiyor.Afyon DDY Bölge Proje bekliyor.Burdur Belediyesi bürokratları beklemede.Ne yapmalıyım bilemiyorum. Herhalde 2023 hedefte olan hızlı tren kapsamında Burdur Şehir içi rayları tamamen kaldırmak. Hızlı Tren İstasyonunda rayları sonlandırmak.

türk porno

----- REKLAM -----